Kompleksi Afaristo/ Banesor Linda 11

Linda 11 po merr hapat e saj të parë drejt sigurimit të një ambienti të qetë, komod e relaksues. Ky kompleks është i projektuar duke përzgjedhur çdo detaj me kujdes të madh.

 

Në vazhdën e investimit në objekte banimi dhe afarizmi, Al Trade Center ka filluar projektin më të ri në Fushë Kosovë. Linda 11 një kompleks banimi afër Komplekeve tjera Linda të Al Trade Centër, në zonën me të rehatshme për banim në Fushë Kosovë.

Edhe kompleksi Linda 10 ndodhet afër rrugës kryesore Nënë Tereza, Fushë Kosovë afër Baumarket dhe Al Trade Market.

Karakteristikat e përgjithshme:

 • Objekti është i pajisur me ashensorë të cilësisë së lartë
 • Ngrohje qendrore
 • Oxhak dhe Ventilim
 • Furnizim me ujë nga Batllava 24/h, si dhe rezervuar
 • Dritare nga PVC, 3 gomza, 3 xhama dhe xham 4 stinor, roleta të jashtme nga alumini
 • Dyer të blinduara dhe dyer të brendshme CPL
 • Ndarja në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik
 • Monitorimi i objektit me kamera nga tekniku 24/7
 • Dysheme laminati dhe pllaka qeramike
 • Ventilim me sistem të avancuar
 • Hapësirë e dedikuar për komunitetin
 • Vendparking të jashtëm, nëntokësor dhe depo
 • Hapësirë gjelbëruese dhe kënd i dedikuar për fëmijë
 • Mirëmbajtje me shtëpiak të dedikuar