Kompleksi Afaristo/ Banesor Linda 8

Kemi vënë gurë themelin e kompleksit Linda 8. Kjo dëshmon punën e palodhshme dhe profesionale që po behet nga ne.

 

Qëllimi jonë është që përmes ndërtimeve tona të krijojmë për ju, një standard evropian të jetesës.

Karakteristikat e përgjithshme:

 • Objekti është i pajisur me ashensorë të cilësisë së lartë
 • Ngrohje qendrore
 • Oxhak dhe Ventilim
 • Furnizim me ujë nga Batllava 24/h, si dhe rezervuar
 • Dritare nga PVC, 3 gomza, 3 xhama dhe xham 4 stinor, roleta të jashtme nga alumini
 • Termoizolim i jashtëm me lesh guri dhe tulla të fasadës
 • Ndarja në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik
 • Monitorimi i objektit me kamera nga tekniku 24/7
 • Dysheme laminati dhe pllaka qeramike
 • Ventilim me sistem të avancuar
 • Hapësirë e dedikuar për komunitetin
 • Vendparking të jashtëm, nëntokësor dhe depo
 • Hapësirë gjelbëruese dhe kënd i dedikuar për fëmijë
 • Mirëmbajtje me shtëpiak të dedikuar