Kompleksi Afaristo/ Banesor Linda 9-10

Al Trade Center, ju prezanton dy komplekset Linda 9 dhe Linda 10, që kanë filluar të jetësohen, duke iu bashkuar edhe komplekseve tjera.

Këtu do të jetohet ndryshe, më komoditet, rehati dhe siguri për të gjithë.

Këtu do të jetohet ndryshe, më komoditet, rehati dhe siguri për të gjithë. Një vend për banim sikurse këto komplekse, të gjithë e duan për vete dhe për fëmijët e tyre! Zgjedh të jetosh në këto komplekse, dhe aty do të gjëni çelësin e lumturisë suaj familjare!

Komplekset Linda 9 dhe Linda 10, ndodhen në Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë afër Baumarket dhe Al Trade Market.

Karakteristikat e përgjithshme:

 • Objekti është i pajisur me ashensorë të cilësisë së lartë
 • Ngrohje qendrore
 • Oxhak dhe Ventilim
 • Furnizim me ujë nga Batllava 24/h, si dhe rezervuar
 • Dritare nga PVC, 3 gomza, 3 xhama dhe xham 4 stinor, roleta të jashtme nga alumini
 • Dyer të blinduara dhe dyer të brendshme CPL
 • Ndarja në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik
 • Monitorimi i objektit me kamera nga tekniku 24/7
 • Dysheme laminati dhe pllaka qeramike
 • Ventilim me sistem të avancuar
 • Hapësirë e dedikuar për komunitetin
 • Vendparking të jashtëm, nëntokësor dhe depo
 • Hapësirë gjelbëruese dhe kënd i dedikuar për fëmijë
 • Mirëmbajtje me shtëpiak të dedikuar