Kompleksi Afaristo/ Banesor Linda Premium Residence

Objekti H

Kompleksi afarist-banesor Linda Premium Residence, aty ku rehatia, komoditeti dhe siguria janë bashkuar në një vend. Projekt që do mahnitë nga madhështia, ndryshe nga të tjerat. Kompleksi Linda Premium Residence ndodhet në zonën Prishtina e Re në Veternik; buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me Qendrën e Prishtinës. Me qasje të lehtë dhe shumë afër rrugës magjistrale Prishtinë – Ferizaj.

Kompleksi është i pajisur me leje të rregullt urbanistike dhe ndërtimore nga komuna e Prishtinës. Me një distancë të madhe në mes të objekteve, ofrohen plane të banesave dhe lokaleve me sipërfaqe të ndryshme.

Sipërfaqet e banesave Objekti H 3985.65 m²:

52.733 m² 59.586 m² 67.102 m²
91.103 m² 93.985 m² 110.36 m²
117.013 m² 119.473 m² 126.080 m²

Lokale afariste 1074.56m².

Karakteristikat e objektit:

 • Objekti ka hapësira të mjaftueshme gjelbëruese, kënde të lojërave për fëmijë;
 • Furnizim me energji elektrike 24/h,për hapësira të përbashkëta;
 • Furnizim me ujë 24/h;
 • Sigurim dhe vëzhgim 24/h me kamera;
 • Objekti ka izolim të jashtëm me lesh guri, fasadë ventiluese;
 • Muret e përbashkëta të banesave janë mure dy-shtresore, me izolim akustik me lesh guri në mes;
 • Dritaret e kualitetit të lartë PVC: me profil 93 mm, tet dhoma termike, 9 mure ndarse , tre goma, me tre xhama termoizolues, katër-stinor, flot;
 • Dyer të blinduara dhe dyer të brendshme të kualiteti të lart;
 • Dysheme parketi dhe pllaka qeramike;
 • Në çdo banesë ka të inkorporuar dy sisteme të ngrohjes qendrore: lokale dhe atë të ngrohjes nga Termokosi;
 • Sistemin smart home/ shtëpi e mençur;
 • Sistemi i sigurisë kundër zjarrit;
 • Objekti banesor është i pajisur me dy ashensorë të cilësisë së lartë;
 • Pastrimi i banesave përmes sistemit filtrues dhe mekanik(fshesa qendrore, sistemi vakum i instaluar në çdo banes);
 • Sistem të plot menaxhimi, mirëmbajtje me shtëpiak të dedikuar;
 • Kopsht për Fëmijë;
 • Supermarket dhe Restaurant;
 • Mjeku i Lagjes dhe Barnatore;
 • Qendër Fitnesi, SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna;
 • Ambient për rekreacion të banorëve dhe Hapësira të dedikuara për komunitetin;
 • Parking të jashtëm dhe nëntokësorë;