6 vjetori i themelimit të Al Trade Market


Pika e parë është hapur më 4 korrik 2011. Aktualisht Al Trade Market me dy pika të shitjes në dy qytetet të Kosovës Drenas dhe Fushë Kosovë, me synime të mëdha për rritje të prezencës për ti përmbushur kërkesat e konsumatorëve.

Al Trade Market ofron shumëllojshmëri produktesh të cilësisë së lartë, shërbim kualitativ dhe çmime shumë të arsyeshme për klientët e saj dhe vazhdon të rritet duke u treguar mjaft të suksesshëm në tregun e Kosovës. Kohëve të fundit Al Trade Market për konsumatorët besnik ka ofruar programin më të avancuar të lojalitetit me 2 % zbritje për çdo blerje, “Kartela Buzëqeshjes” ku çdo ditë po rritet interesimi dhe kërkesa për tu bërë anëtar të programit si konsumatorë lojal.

Gjatë viteve të fundit, Al Trade Market ka rritur numrin e punëtorëve, prej të cilëve shumica janë të gjinisë femërore, gjë që ndikon direkt ulje të papunësisë tek femrat e edhe në përgjithësi. Al Trade Market si pjesë e Al Trade Center është zhvilluar hovshëm në këto vite. Si pjesë e pandashme e familjes, Al Trade Center ka ofruar përkrahje të vazhdueshme për çdo organizim me qëllim të mirë, duke filluar nga ato të bamirësisë e shumë aktiviteteve tjera.

Me plotë kuptimin e fjalës Al Trade Market së bashku me degët tjera të Al Trade vazhdon të prijë dhe të jetë shembull për akterët tjerë të sektorit privat në Republikën e Kosovës. Al Trade Maket ka vlerat e mirëfillta ku më plotë përgjegjësi i qëndron besnik konsumatorëve, këto vlera e bëjnë të jetë e veçantë si kompani dhe të jetë më ndryshe në tregun e Kosovës.

Al Trade Market falënderon konsumatorët, po ashtu edhe stafin që me angazhim dhe përkushtim së bashku kanë arritur deri këtu dhe po ecën drejt një rruge të suksesshme.

Së bashku, jemi të lumtur!
Al Trade Center
04 Korrik, 2017