Impressum

Fushë Kosovë

Rruga Nënë Tereza, magjistralja Prishtinë - Fushë Kosovë
0800 77 770
[email protected]

© COPYRIGHT 2021 AL TRADE CENTER. TË GJITHA TË DREJTAT E REZERVUARA. © PËR TË GJITHA IMAZHET NGA VIZATIM CONSULTING SHPK E EMËRUAR, PËRDORNI NGA AL TRADE CENTER NË BAZË TË NJË MARRËVESHJE KONTRAKTUALE. ASNJË PJESË E FAQES NË INTERNET TË AL TRADE CENTER NUK MUND TË RIPRODHOHET, DUBLIKOHET, RIPRODHOHET, SHPËRNDAHET OSE PUBLIKOHET OSE PËRDORET NË NDONJË MËNYRË TJETËR PA LEJE TË SHPREHUR ME SHKRIM.

MARKA

TË GJITHA MARKAT TREGTARE QË NUK I PËRKASIN KUNST-DIREKT DHE SHFAQEN NË KËTË FAQE NË INTERNET JANË PRONË E PRONARËVE TË TYRE PËRKATËS.

MOHIMI I PËRGJEGJËSISË

AL TRADE CENTER NUK MBAN PËRGJEGJËSI PËR FOTOT DHE MATERIALET E TJERA TË PAKËRKUARA. AL TRADE CENTER NUK MERR ASNJË PËRGJEGJËSI PËR PËRMBAJTJEN E LIDHJEVE TË JASHTME DHE PËRMBAJTJEN E PALËVE TË TRETA. REZERVOHEN NGRITJET E ÇMIMEVE, SHITJET PARAPRAKE, GABIMET DHE GABIMET TIPOGRAFIKE.

ZHVILLIMI I WEBFAQES

hyzri talla e6 12000, FUSHË KOSOVË,
republika e kosovës
+383 38 728 657
[email protected]
www.vizatim.com

Vizatim Consulting shpk, është e specializuar në ofrimin e shërbimeve krijuese për ueb, shtyp dhe multimedia. 
Me mbi 11 vite përvojë pune, ne trajtojmë të gjithë fushën e projektit tuaj,
nga detyrat më të vogla deri te prekjet përfundimtare, duke zotëruar gjithçka në mes.