Stafi Menaxhues

Staf i kualifikuar dhe me pervojë shumëvjeqare në fushën e ndërtimit.

Sokol Gashani

Drejtor Gjeneral

Avni Hoti

Menaxher i Përgjithshëm

Ilmi Nuredini

Menaxher i Financave dhe Kontabilitetit

Argtim Çela

Zëvendës Menaxher i Përgjithshëm

Avdi Morina

Drejtor Menaxhues i Marketeve

Artan Ramaj

Menaxher i Burimeve Njerëzore dhe Marketingut

Kushtrim Mehmeti

Inxhinier i Elektros

Ilir Babaj

Menaxher i Projekteve

Dardan Isufi

Menaxher i Shitjes