SE SHPEJTI...
Fushë Kosovë | 0800 77 770
LINDA PREMIUM RESIDENCE
SHIKO PROJEKTET NË 3D
PROJEKTET FUSHE KOSOVE
SHIKO PROJEKTET
Previous
Next

KARAKTERISTIKAT E KOMPLEKSIT​

LINDA PREMIUM RESIDENCE

Hapësira të gjelbëruara si dhe kënde të lojërave për fëmijë​​​

Furnizim me energji elektrike për hapësira të përbashkëta 24/h​

Furnizim me ujë 24/h​

Vëzhgim me kamera 24/h

Dritare nga PVC, me 8 dhoma termike me 9 mure ndarse​

Objektet janë të pajisur
me ashensor të cilësisë së lartë

Fshesa qëndrore, sistem vakum i instaluar në çdo banesë

Supermarket dhe Restaurant

OBJEKTET FUSHË KOSOVË

Rruga Nënë Tereza, magjistralja Prishtinë - Fushë Kosovë