Vizita e Odës Ekonomike të Kosovës në Al Trade Center

Vizita e Odës Ekonomike të Kosovës në Al Trade Center Sot, nё kompaninë tonë, për vizitë ishte kryetari i Odёs Ekonomike tё Kosovёs, Berat Rukiqi me bashkёpuntorё , tё cilёt u pritën nga pronari i kompanisë dhe stafi menaxhues. Kryetari i OEK-ut, z.Berat Rukiqi, vizitoi sot kompaninë “Al Trade Center” si shenjë përkrahje për sektorin […]