Konkurs për 54 vende të lira pune!

Al Trade Market në vazhdën e zgjerimit të kapaciteteve të veta, si dhe me rastin e hapjes edhe të një pike të re Al Trade Market, që është duke ushtruar veprimtarinë e shitjes me shumicë dhe pakicë të produkteve ushqimore, higjienike, tekstilit, materialeve sanitare dhe shtëpiake, në #FushëKosovë, po zgjerohet edhe me veprimtarin e gastronomisë […]

Al Trade vendosi gurthemelin e objektit Linda 17 në Fushë Kosovë

Çdoherë jemi në kërkim për më mirën për jetesë, një vend ku bashkë me familje gjejmë rehati, një ambient që i ofron të gjitha! E nëse kërkoni më të mirën, atë e gjeni në banesat e Lindës nga Al Trade. Tash e 23 vjet e kemi dëshmuar se çdo projekt është i cilësuar për ndërtim […]

Konkurs për 4 vende të lira pune.

Konkurs për 4 vende të lira pune. Al Trade në vazhdën e zgjerimit të kapaciteteve të veta, shpallë konkurs për 4 vende të reja të punës: 1 -Menaxher i projektit – Inxhinierë i ndërtimtarisë/Arkitekturës ( një pozitë); 2 –Inxhinierë të ndërtimtarisë ( një pozitë); 4 – Kontabilist i çertifikuar (së paku 5 vjet përvojë pune/një […]

Hapet pika e re Al Trade Market në Linda Premium Residence

Sot me datën 29 mars, rrjetit Al Trade Market iu shtua pika e 6-të në Kosovë dhe pika nr.2 në Prishtinë me vendndodhje në Rr.Shkupi, Linda Premium Residence.Patëm nderin dhe kënaqësinë e veçantë që në hapjen e marketit tonë të ishin pjesmarrës Kryetari i Odës Ekonomike z.Berat Rukiqi dhe Kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve […]

Përfundoi aktiviteti për dhurimin e gjakut, i cili u organizua sot nga Al Trade Center

Përfundoi aktiviteti për dhurimin e gjakut, i cili u organizua sot nga Al Trade Center së bashku me ekipën e Transfuzionit të Gjakut-QKUK, ku u organizua për nderë të ditës së Pavarësisë 🇽🇰 17 Shkurtit, e që mblodhi shume vullnetar. Tashmë veçse traditë ky aktivitet u përcjell përsëri me sloganin BËHU HERO, DHURO GJAK QË DIKUSH TË JETOJ MË […]

Al Trade Center dhuroi fondacionin “Linda” 2021

Me moton ”Së bashku jemi të lumtur” sot kompania Al Trade Center dhuroi fondacionin “Linda” që çdo vit i dedikohet Klinikës Gjinekologjike, veçanërisht për fëmijët dhe nënat, me qëllim që të investohet në përmirësimin e gjendjes dhe kushteve brenda kësaj klinike.Gjatë këtij aktiviteti përfaqësues të Kompanisë u mirëpritën nga stafi i Klinikës, dhe nga Drejtori […]

Edhe këtë vit sërish u bë shpërndarja e dhuratave në SOS fshatin, dhe në QKUK

Edhe këtë vit sërish u bë shpërndarja e dhuratave në SOS fshatin, dhe në QKUK nga kompania Al Trade Center bashkë me partnerët.Aktiviteti i shpërndarjes së dhuratave në prag të festave të fundvitit u organizua nga kompania Al Trade Center së bashku me partnerët, portalin informativ Telegrafi.com dhe FIQ Forumi për Iniciativa Qytetare, në Qendrën […]

Klubi i Vollejbollit KV Fushë Kosova

Sot për vizitë në rrethin e familjes tonë të kompanisë Al Trade Center ishte klubi i Vollejbollit KV Fushë Kosova, klub me famë në Kosovë i cili njihet për titujt e fituar si Kampion në supërligën B, klubi më i mirë i qytetit të vitit 2020 e shpallur nga K.K Fushë Kosova dhe së fundmi […]

Qendra e Transfuzionit të Gjakut

Vazhdon aktiviteti tashmë tradicional Bashkëpunimi me“Qendrën e Transfuzionit të Gjakut”! Për shkak që nevoja për transfuzion të gjakut është shumë urgjente dhe e shpeshtë, AL Trade Center në bashkëpunim me ‘ Qendrën për Transfuzion të Gjakut’ – QKUK morri iniciativën përsëri këtë vit të organizoj këtë aktivitet që pati një rezultat mjaft të suksesshëm. Për […]