Qendra e Transfuzionit të Gjakut

Vazhdon aktiviteti tashmë tradicional Bashkëpunimi me“Qendrën e Transfuzionit të Gjakut”! Për shkak që nevoja për transfuzion të gjakut është shumë urgjente dhe e shpeshtë, AL Trade Center në bashkëpunim me ‘ Qendrën për Transfuzion të Gjakut’ – QKUK morri iniciativën përsëri këtë vit të organizoj këtë aktivitet që pati një rezultat mjaft të suksesshëm. Për […]