Bashkëpunimi me “Qendrën e Transfuzionit të Gjakut”!

Bashkëpunimi me “Qendrën e Transfuzionit të Gjakut”! Me kënaqësi, ju njoftojmë që si rezultat i një bashkëpunimi të suksesshëm në kuadër të aktivitetit të dhurimit të gjakut, nga stafi i kompanive “Al Trade Center” dhe “Bau Market”, “Qendra Kombëtarë e Transfuzionit të Gjakut” në Kosovë, sot dhuroi mirënjohje në shenjë falënderimi. Kompanitë “Al Trade Center” […]