Fushata ta pastrojmë Kosovën

Fushata ta pastrojmë Kosovën Sot, nën Moton ’’SË BASHKU PËR NJË KOSOVË TË PASTËR’’, kompania jonë ka organizuar një aktivitetet për pastrimin e mbeturinave në rrugë, rrugica dhe ambiente publike në tri qytete të Kosovës, në ato qytetet ku aktualisht jemi prezentë me fushëveprimtarit tona, në Prishtinë, Fushë Kosovë dhe Drenas. Këtij aktiviteteti i’u bashkuan […]