Fushata ta pastrojmë Kosovën

Fushata ta pastrojmë Kosovën


Sot, nën Moton ’’SË BASHKU PËR NJË KOSOVË TË PASTËR’’, kompania jonë ka organizuar një aktivitetet për pastrimin e mbeturinave në rrugë, rrugica dhe ambiente publike në tri qytete të Kosovës, në ato qytetet ku aktualisht jemi prezentë me fushëveprimtarit tona, në Prishtinë, Fushë Kosovë dhe Drenas.

Këtij aktiviteteti i’u bashkuan stafi i marketeve, ku përveç pjesëmarrjës së stafit të tyre në aksion, ishin të angazhuara edhe në organizimin e aksionit. Ky është aktiviteti i parë i llojit te tillë, dhe si fillim ju njofton se aktivitetet në kuadër të fushatës ’’SË BASHKU PËR NJË KOSOVË TË PASTËR’’, do të vazhdojnë edhe më tej, në çdo 15 shtator, që organizohet edhe në Kosovë, në mesin e 200 vendeve të tjera të botës.

Krahas pastrimit të këtyre lokacioneve, aktivitetet kanë për qëllim edhe ta ngrisin vetëdijen publike te qytetarëve për ruajtjen e mjedisit jetësor.
Al Trade Center çdo herë së bashku me ju dhe pranë jush!

Së bashku, jemi të lumtur!
Al Trade Center
15 Shtator, 2018