Dhuratat per femijet e fshatit SOS

Dhuratat per femijet e fshatit SOS Al Trade Center edhe këtë fund vit së bashku me kompanitë bashkëpunuese Tatamata dhe Telegrafi.com, gëzuan fëmijët e Fshatit SOS me dhurata. Al Trade Center si gjithmonë edhe këtë vit vazhdoi me aktivitetin e dhurimit të dhuratave për fëmijët e fshtatit sot. Kësaj radhe në bashkëpunim me kopmaninë kreative […]