Dhuratat per femijet e fshatit SOS

Dhuratat per femijet e fshatit SOS


Al Trade Center edhe këtë fund vit së bashku me kompanitë bashkëpunuese Tatamata dhe Telegrafi.com, gëzuan fëmijët e Fshatit SOS me dhurata.
Al Trade Center si gjithmonë edhe këtë vit vazhdoi me aktivitetin e dhurimit të dhuratave për fëmijët e fshtatit sot. Kësaj radhe në bashkëpunim me kopmaninë kreative Tatamata dhe Portalin Telegrafi. Ky aktivitet u mbajt sot ne Fshtatin SOS – Velani. Për fëmijët u organizua një shfaqje e vogël me maskotat që ishin prezent që ta bënin këtë ditë edhe më të veçantë për ta. Fëmijët patën mundësi të argëtoheshin përmes këngeve, vallëzimeve dhe lojrave që bënë së bashku me maskotat.

Në fund të kësaj shfaqje të gjithë fëmijëve ju shpërndanë dhuratat të cilat ishin përgatitur për ta. Kompanitë që morën këtë iniciativë, u ndanë shumë të kënaqur që sado pak gëzuan fëmijët e Fshatit SOS në prag të festave. Al Trade Center gjithsesi do të vazhdoj me iniciativa të tilla, me qëllimin dhe dëshirën që secilën herë të bashkohen në këtë iniciativë edhe më shumë kompani të tjera në mënyrë që këtyre fëmijëve të ju a shtojnë lumturinë.

Së bashku jemi të lumtur!
Al Trade Center
27 Dhjetor, 2018