Aktivitetet për ditën ndërkombetare të fëmijëve

Aktivitetet për ditën ndërkombetare të fëmijëve Sot ne si kompani në bashkëpunim me komunën e Prishtinës shënuam ditën ndërkombëtare të fëmijëve, duke mbjellur kështu fidane në Kampusin e Universitetit të Prishtinës. E ardhmja padyshim që janë këta, fëmijët që çdo ditë e nisim me mendje dhe plot zemër që të japim maksimumin për të ardhmen […]