Aktivitetet për ditën ndërkombetare të fëmijëve

Aktivitetet për ditën ndërkombetare të fëmijëve

Sot ne si kompani në bashkëpunim me komunën e Prishtinës shënuam ditën ndërkombëtare të fëmijëve, duke mbjellur kështu fidane në Kampusin e Universitetit të Prishtinës.

E ardhmja padyshim që janë këta, fëmijët që çdo ditë e nisim me mendje dhe plot zemër që të japim maksimumin për të ardhmen e tyre më të mirë, ku ka më mirë se të jemi së bashku me ta, të angazhohemi së bashku për një qytet të gjelbërt një ambient për të ardhme më të mirë me ata që ne jemi plot shpresë që do të na vinë ditë më të mira.

Urime 1 Qershori, dita ndërkombëtare e fëmijëv!

Së bashku, jemi të lumtur!
Al Trade Center
01 Qershor, 2019