Për 20 ditë sjellim 20% zbritje

Për 20 ditë sjellim 20% zbritje Kompania udhëheqëse tashmë e njohur për ndërtime dhe tregëti me material ndërtimor, shërbimet e saja profesionale deri tani asnjëherë nuk e dëshpruan qytetaret e Kosovës dhe banorët të cilët tashmë veçse janë në pritje për të hyrë në kompleks feston 20 vjetorin e themelimit e Kompanisë. Gjatë këtyre 20 […]