Për 20 ditë sjellim 20% zbritje

Për 20 ditë sjellim 20% zbritje

Kompania udhëheqëse tashmë e njohur për ndërtime dhe tregëti me material ndërtimor, shërbimet e saja profesionale deri tani asnjëherë nuk e dëshpruan qytetaret e Kosovës dhe banorët të cilët tashmë veçse janë në pritje për të hyrë në kompleks feston 20 vjetorin e themelimit e Kompanisë.

Gjatë këtyre 20 viteve ne punuam me përkushtim për të sjellur tek ju mundësi të reja të jetesës me stile ndërkombëtare – konstantoj bordi i Al Trade’s.

Ky 20 vjetor është dhurata jonë për ju, me gjithë ndershmëri. Duke filluar nga data 1 deri me 20 Gusht, ju keni një mundësi fenomenale për të përfituar në blerjen e një banese e cila jo vetëm që ju shërben për rehati por edhe ide tjera për përfitime ekonomike. Pra gjatë20 ditëve përfitoni nga mundësia për të vënë bazat për një jetë të sigurtë, plot lumturi, besueshmëri dhe qëndrueshmeri në vendin ku jetoni duke blerë banesë në kompleksin Linda Premium Residencë me 20% me lirë, kompleks ky që po vlenëtë përmendet arkitektura karakteristike sikur në vendet perëndimore.

Ky kompleks përveç që ofron të gjitha kushtet bashkëkohore për një jetë komode, të qetë dhe të sigurtë në kryeqytetin Prishtina, ka edhe vendndodhje mu afër qendrës së qytetit, ajo gjendet tek magjistralja rruga A e cila deporton në dalje të rrugës B, gjithashtu poshtë rrugës janë të renditura lokale tjera që ju presin me natë argëtimi, por edhe këte ju siguron kompleksi sepse restaurantin e keni brenda.

Benefitet

-Hapësira gjelbëruese për shëtitje dhe rekreacione në kompleks. -Kënde të lojërave për fëmijë në oborrin e kompleksit dhe kopsht për fëmijë. -Sigurim dhe vëzhgim 24/h me kamera në të gjithë kompleksin jashtë si dhe brenda.

Në Linda Premium Residencë ofrohet:

– Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.
– Kopsht për fëmijë.
– Supermarket dhe restaurant.
– Mjeku i lagjes dhe barnatore.
– Qendër fitnesi me SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna.
– Parking të jashtëm dhe nëntokësor.

si dhe

-Sistemin smart home/ shtëpi e mençur, kurseni më shumë energji edhe në mënyrë ekonomike. Përmes telefonit mobil kontrolloni të gjithë banesën, si dhe përmes aplikacioneve të ndryshme mund të keni qasje në elektroni këtë ndryshme, qoft ta bëni kafën e mëngjesit, ti hapni dritaret apo ti mbyllni dritat.

Ky kompleks ka për qëllim të ju drejtoj drejt një jetese të shëndetshme sepse e gjitha ështëprojektuar për ta vetdijsuar qëndrueshmerinë dhe kujdesin ndaj ambientin dhe klimës globale, për shkak të vendndodhjes ju keni përparësi të përjetoni një pamje fantastike çdo me terracat e mëdha dhe ballkonet Linda Premium Residencë ju ofron ambient të përshtatshëm për evente të ndryshme apo çlodhje.

Koha kalon shpejtë, shfrytëzoje rastin dhe përfito nga kjo ofertë.

Kontaktoni për më shumë detaje Linda Premium Residence:

0800 77 770(PA PAGESË), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.

[email protected] | altradecenter.com