Klubi i Vollejbollit KV Fushë Kosova

Sot për vizitë në rrethin e familjes tonë të kompanisë Al Trade Center ishte klubi i Vollejbollit KV Fushë Kosova, klub me famë në Kosovë i cili njihet për titujt e fituar si Kampion në supërligën B, klubi më i mirë i qytetit të vitit 2020 e shpallur nga K.K Fushë Kosova dhe së fundmi […]