Klubi i Vollejbollit KV Fushë Kosova

Sot për vizitë në rrethin e familjes tonë të kompanisë Al Trade Center ishte klubi i Vollejbollit KV Fushë Kosova, klub me famë në Kosovë i cili njihet për titujt e fituar si Kampion në supërligën B, klubi më i mirë i qytetit të vitit 2020 e shpallur nga K.K Fushë Kosova dhe së fundmi nënkampion vjeshtor për U18.Për vizitë ishin Kryetrajneri i ekipës, Kapitenja e seniorëve dhe Kapitenja e ekipit të xhuniorëve bashkë me lojtarët e klubit, të cilët u pritën ndershmërisht nga stafi ikompanisë Al Trade Center në shenjë përkrahje rreth arritjeve dhe sfidave gjatë këtij viti.