Hapet pika e re Al Trade Market në Linda Premium Residence

Sot me datën 29 mars, rrjetit Al Trade Market iu shtua pika e 6-të në Kosovë dhe pika nr.2 në Prishtinë me vendndodhje në Rr.Shkupi, Linda Premium Residence.Patëm nderin dhe kënaqësinë e veçantë që në hapjen e marketit tonë të ishin pjesmarrës Kryetari i Odës Ekonomike z.Berat Rukiqi dhe Kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve […]