Al Trade vë gurthemelin e komplekseve Linda 13 dhe Linda 14!

Al Trade Center vazhdon ndërtimin e komplekseve, tani prezanton dhe dy komplekset më të reja “Linda 13” dhe “Linda 14” ku sot u vë gurthemeli i tyre.