Al Trade vë gurthemelin e komplekseve Linda 13 dhe Linda 14!

Al Trade Center vazhdon ndërtimin e komplekseve, tani prezanton dhe dy komplekset më të reja “Linda 13” dhe “Linda 14” ku sot u vë gurthemeli i tyre.

Gjithmonë kërkoni zgjedhje të duhur për jetesën tuaj dhe për fëmijët tuaj, atëherë mundësinë e keni me zgjedh dhe mos me u zhgënjy me ndërtimet e këtyre komplekseve.
E kërkoni më të mirën, më e mira po ju pret!
Zgjedh të jetosh në këto komplekse, dhe aty do të gjeni çelësin e lumturisë suaj familjare!
Disa karakteristika të komplekseve:
Karakteristikat e objektit:
– Objekti ka hapësira të mjaftueshme gjelbëruese, kënde të lojërave për fëmijë;
– Vëzhgim 24/h me kamera;
– Objekti ka Termoizolim të jashtëm me lesh guri dhe tulla të fasadës;
– Muret e përbashkëta të banesave janë mure dy-shtresore, me izolim akustik me lesh guri në mes;
– Dritaret e kualitetit të lartë PVC: me 3 xhama termoizolues, roleta të jashtme nga alumini;
– Dyer të blinduara dhe dyer të brendshme të kualitetit të lartë;
– Dysheme laminati dhe pllaka qeramike;
– Në çdo banesë ka të inkorporuar dy sisteme të ngrohjes qendrore: lokale dhe atë të ngrohjes nga qyteti;
– Sistemi i sigurisë kundër zjarrit;
– Objekti banesor është i pajisur me ashensorë të cilësisë së lartë;
– Pastrimi i banesave përmes sistemit vakum të fshesës elektrike.
Komplekset ’’Linda 13’’ dhe ’’Linda 14’’, ndodhet në Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë afër BAU Market dhe Al Trade Market.
Al Trade Center 
Së bashku, jemi të lumtur!