Vizita në Pediatri, QKUK

Vizita në Pediatri, QKUK Sot u ndanë dhurata për fëmijët në repartin e pediatrisë në QKUK nga kompania Al Trade Center, kompania kreative Tatamata dhe portalit Telegrafi. Aktiviteti i shpërndarjes së dhuratave në prag të festave të fundvitit, vazhdoi edhe sot nga kompania Al Trade Center së bashku me bashkëpunëtorët e tyre, Tatamata kompania kreative […]

Vizita ne Fakultetin Ekonomik, UP

Vizita ne Fakultetin Ekonomik, UP Al Trade Center gjithmonë në përkrahje të të rinjëve, mlodhi një numër të madh të studentëve sot në Fakultetin Ekonomik për të diskutuar rreth perspektivave që ata kanë si të rinjë në vendin tonë. Këtë ceremoni të organizuar nga Al Trade Center e mbështëtën edhe rektori i Universitetit të Prishtinës, […]