Vizita ne Fakultetin Ekonomik, UP

Vizita ne Fakultetin Ekonomik, UP


Al Trade Center gjithmonë në përkrahje të të rinjëve, mlodhi një numër të madh të studentëve sot në Fakultetin Ekonomik për të diskutuar rreth perspektivave që ata kanë si të rinjë në vendin tonë.

Këtë ceremoni të organizuar nga Al Trade Center e mbështëtën edhe rektori i Universitetit të Prishtinës, dekanati i Fakultetit Ekonomik, përfaqësues nga Oda Ekonomike e Kosovës, Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë dhe përfaqësues nga Enhancing Youth Employment. Studentët patën mundësi të dëgjojnë fjalimin e mbajtur nga pronari i kompanise Al Trade Center, Z.Sokol Gashani, fjalimet që u mbajtën nga përfaqësuesit.

Gjithashtu ishin shume interaktiv dhe shfaqën interesim të madh rreth kësaj teme.

Al Trade Center
13 Dhjetor, 2018