Vizita në Pediatri, QKUK

Vizita në Pediatri, QKUK


Sot u ndanë dhurata për fëmijët në repartin e pediatrisë në QKUK nga kompania Al Trade Center, kompania kreative Tatamata dhe portalit Telegrafi.

Aktiviteti i shpërndarjes së dhuratave në prag të festave të fundvitit, vazhdoi edhe sot nga kompania Al Trade Center së bashku me bashkëpunëtorët e tyre, Tatamata kompania kreative dhe portali Telegrafi. Para aktivitetit të shpërndarjes së dhuratave, këto kompani u taukan me drejtoreshën e repartit të Perdiatrisë znj. Drita Telaku Qosaj. Në këtë takim u bisedua për këtë iniciativë të marrë nga këto kompani. Znj. Qosaj ishte shumë mikpritëse dhe falenderoi këto kompani që sado pak kanë gëzuar fëmijët e këtij reparti me dhuratat të cialt janë përgatitur për ta.

Gjithashtu ajo u tregua e gatshme që edhe në të ardhmën të bashkëpunojnë për realizimin e aktiviteteve të ndryshme në të mirë të fëmijëve të vendit tonë. Pas këtij takimi kompanitë së bashku me stafin e repartit të Pediatrisë ndanë dhuratat për të gjithë fëmijët që ishin të pranishëm sot në këtë repart.

Al Trade Center, Tatamata dhe Telegrafi u ndanë të kënaqur me rrjedhën e aktivitetit dhe ishin të kënaqur që sadopak fëmijëve ja u bënë ditën më të bukur dhe sjellën buzëqeshje ne fytyrat e tyre. Al Trade Center do të vazhdoj me aktivitete të ndryshme, me qëllimin dhe dëshirën që secilën herë të bashkangjiten edhe kompanitë e tjera në të tilla iniciativa.

Së bashku jemi të lumtur!
Al Trade Center
13 Dhjetor, 2018