Al Trade Center dhuroi fondacionin “Linda” 2021

Me moton ”Së bashku jemi të lumtur” sot kompania Al Trade Center dhuroi fondacionin “Linda” që çdo vit i dedikohet Klinikës Gjinekologjike, veçanërisht për fëmijët dhe nënat, me qëllim që të investohet në përmirësimin e gjendjes dhe kushteve brenda kësaj klinike.Gjatë këtij aktiviteti përfaqësues të Kompanisë u mirëpritën nga stafi i Klinikës, dhe nga Drejtori […]

Edhe këtë vit sërish u bë shpërndarja e dhuratave në SOS fshatin, dhe në QKUK

Edhe këtë vit sërish u bë shpërndarja e dhuratave në SOS fshatin, dhe në QKUK nga kompania Al Trade Center bashkë me partnerët.Aktiviteti i shpërndarjes së dhuratave në prag të festave të fundvitit u organizua nga kompania Al Trade Center së bashku me partnerët, portalin informativ Telegrafi.com dhe FIQ Forumi për Iniciativa Qytetare, në Qendrën […]