Al Trade Center dhuroi fondacionin “Linda” 2021

Me moton ”Së bashku jemi të lumtur” sot kompania Al Trade Center dhuroi fondacionin “Linda” që çdo vit i dedikohet Klinikës Gjinekologjike, veçanërisht për fëmijët dhe nënat, me qëllim që të investohet në përmirësimin e gjendjes dhe kushteve brenda kësaj klinike.Gjatë këtij aktiviteti përfaqësues të Kompanisë u mirëpritën nga stafi i Klinikës, dhe nga Drejtori i Klinikës Dr. Jakup Ismajli i cili në emër të stafit, pacientëve, nënave falenderoi këtë kompani dhe potencoi se ky fondacion është i qëlluar pasiqë ndihma është e nevojshme në këtë repart.Al Trade Center me dëshirë të madhe krijoji këtë fondacion pikërisht në vendin ku lind ardhmëria e këtij vendi, aty ku fillon një jetë. Viti i Ri do të filloj me festën lidhur me lindjen e fëmijës së parë, gëzime për familjen dhe për një vit të mbarë!🎆🥰Al Trade Center, Së bashku jemi të lumtur!