Edhe këtë vit sërish u bë shpërndarja e dhuratave në SOS fshatin, dhe në QKUK

Edhe këtë vit sërish u bë shpërndarja e dhuratave në SOS fshatin, dhe në QKUK nga kompania Al Trade Center bashkë me partnerët.Aktiviteti i shpërndarjes së dhuratave në prag të festave të fundvitit u organizua nga kompania Al Trade Center së bashku me partnerët, portalin informativ Telegrafi.com dhe FIQ Forumi për Iniciativa Qytetare, në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), dhe SOS fshatin.Dhuratat u ndanë për fëmijët që ishin të pranishëm sot në këto reparte, të cilët shprehen gëzim në fytyrat e tyre.