LINDA PREMIUM RESIDENCE
PAMJE NGA APARTAMENTI
SHIKO APARTAMENTET

KARAKTERISTIKAT E KOMPLEKSIT

LINDA PREMIUM RESIDENCE

Hapësira të gjelbëruara si dhe kënde të lojërave për fëmijë​​

Furnizim me energji elektrike për hapësira të përbashkëta 24/h​

Furnizim me ujë 24/h​

Sigurim dhe vëzhgim
me kamera 24/h

Dritare nga PVC, me 8 dhoma termike me 9 mure ndarse​

Objekti është i pajisur
me 2 ashensor
të cilësisë së lartë

Fshesa qëndrore, sistem vakum i instaluar në çdo banesë

Supermarket dhe Restaurant

Play Video
Play Video