Për 20 ditë sjellim 20% zbritje

Për 20 ditë sjellim 20% zbritje Kompania udhëheqëse tashmë e njohur për ndërtime dhe tregëti me material ndërtimor, shërbimet e saja profesionale deri tani asnjëherë nuk e dëshpruan qytetaret e Kosovës dhe banorët të cilët tashmë veçse janë në pritje për të hyrë në kompleks feston 20 vjetorin e themelimit e Kompanisë. Gjatë këtyre 20 […]

Aktivitetet për ditën ndërkombetare të fëmijëve

Aktivitetet për ditën ndërkombetare të fëmijëve Sot ne si kompani në bashkëpunim me komunën e Prishtinës shënuam ditën ndërkombëtare të fëmijëve, duke mbjellur kështu fidane në Kampusin e Universitetit të Prishtinës. E ardhmja padyshim që janë këta, fëmijët që çdo ditë e nisim me mendje dhe plot zemër që të japim maksimumin për të ardhmen […]

Dhuratat per femijet e fshatit SOS

Dhuratat per femijet e fshatit SOS Al Trade Center edhe këtë fund vit së bashku me kompanitë bashkëpunuese Tatamata dhe Telegrafi.com, gëzuan fëmijët e Fshatit SOS me dhurata. Al Trade Center si gjithmonë edhe këtë vit vazhdoi me aktivitetin e dhurimit të dhuratave për fëmijët e fshtatit sot. Kësaj radhe në bashkëpunim me kopmaninë kreative […]

Vizita në Pediatri, QKUK

Vizita në Pediatri, QKUK Sot u ndanë dhurata për fëmijët në repartin e pediatrisë në QKUK nga kompania Al Trade Center, kompania kreative Tatamata dhe portalit Telegrafi. Aktiviteti i shpërndarjes së dhuratave në prag të festave të fundvitit, vazhdoi edhe sot nga kompania Al Trade Center së bashku me bashkëpunëtorët e tyre, Tatamata kompania kreative […]

Vizita ne Fakultetin Ekonomik, UP

Vizita ne Fakultetin Ekonomik, UP Al Trade Center gjithmonë në përkrahje të të rinjëve, mlodhi një numër të madh të studentëve sot në Fakultetin Ekonomik për të diskutuar rreth perspektivave që ata kanë si të rinjë në vendin tonë. Këtë ceremoni të organizuar nga Al Trade Center e mbështëtën edhe rektori i Universitetit të Prishtinës, […]

Hapja e Pikes se Re te ATC Market, Drenas

Hapja e Pikes se Re te ATC Market, Drenas Një mundësi e re për qytetarët e Drenasit!Hapët pika më e re e ATC Market, në rrugën: Fehmi e Xhevë Lladrovci, në qytetin e Drenasit. ATC Market, në këtë ditë feste hapi pikën më të re të shitjës. Në ceremoninë e hapjës së kësaj pike, morën […]

Shperndarja e Bursave per Studente

Edhe këtë vit Al Trade Center dhe Al Trade Holding, nënshkuan marrveshje me kryetarin e komunës së Drenasit Ramiz Lladrovcin, për financimin me 20 bursa për studentë të Komunës së Drenasit. Këto bursa do të dhurohen gjatë vitit akademik 2018/2019. Z. Lladrovci falënderoi kompanitë Al Trade Center dhe Al Trade Holding që edhe këtë vit […]

Fushata ta pastrojmë Kosovën

Fushata ta pastrojmë Kosovën Sot, nën Moton ’’SË BASHKU PËR NJË KOSOVË TË PASTËR’’, kompania jonë ka organizuar një aktivitetet për pastrimin e mbeturinave në rrugë, rrugica dhe ambiente publike në tri qytete të Kosovës, në ato qytetet ku aktualisht jemi prezentë me fushëveprimtarit tona, në Prishtinë, Fushë Kosovë dhe Drenas. Këtij aktiviteteti i’u bashkuan […]

Vizita e Odës Ekonomike të Kosovës në Al Trade Center

Vizita e Odës Ekonomike të Kosovës në Al Trade Center Sot, nё kompaninë tonë, për vizitë ishte kryetari i Odёs Ekonomike tё Kosovёs, Berat Rukiqi me bashkёpuntorё , tё cilёt u pritën nga pronari i kompanisë dhe stafi menaxhues. Kryetari i OEK-ut, z.Berat Rukiqi, vizitoi sot kompaninë “Al Trade Center” si shenjë përkrahje për sektorin […]

Aktivitetet për ditën ndërkombetare të fëmijëve

Aktivitetet për ditën ndërkombetare të fëmijëve Sot ne si kompani në bashkëpunim me komunën e Prishtinës shënuam ditën ndërkombëtare të fëmijëve, duke mbjellur kështu fidane në Kampusin e Universitetit të Prishtinës. E ardhmja padyshim që janë këta, fëmijët që çdo ditë e nisim me mendje dhe plot zemër që të japim maksimumin për të ardhmen […]