Shperndarja e Bursave per Studente

Edhe këtë vit Al Trade Center dhe Al Trade Holding, nënshkuan marrveshje me kryetarin e komunës së Drenasit Ramiz Lladrovcin, për financimin me 20 bursa për studentë të Komunës së Drenasit.

Këto bursa do të dhurohen gjatë vitit akademik 2018/2019.

Z. Lladrovci falënderoi kompanitë Al Trade Center dhe Al Trade Holding që edhe këtë vit ishin mbështetës për të ardhmen e studentëve të këtij vendi.
Al Trade Center çdo herë së bashku me ju dhe pranë jush!

Së bashku, jemi të lumtur!
Al Trade Center
01 Nëntor, 2018