Hapja e Pikes se Re te ATC Market, Drenas

Hapja e Pikes se Re te ATC Market, Drenas

Një mundësi e re për qytetarët e Drenasit!
Hapët pika më e re e ATC Market, në rrugën: Fehmi e Xhevë Lladrovci, në qytetin e Drenasit.

ATC Market, në këtë ditë feste hapi pikën më të re të shitjës. Në ceremoninë e hapjës së kësaj pike, morën pjesë një numër i madh i qytetarëve të Drenasit dhe qyteteve për reth. Tashmë ky qytet dhe rajoni i Drenicës do të kenë në dispozicion një dyqan në të cilin përfshihet një gamë e gjerë e produkteve nga sektorët më të ndryshëm, që padyshim plotësojnë çdo kërkesë të tyre.

Me qëllim të krijojmë lidhje të forta, që t’i ndajnë vlerat dhe të mbështesim komunitetin, ne po angazhohemi çdo ditë të jemi me afër tyre, që së bashku të rrugëtojmë në rrugën e sukseseve. Padyshim që sot jemi të lumtur që po hapim këtë pikë të re të Marketit, dhe besojmë që ne do të vazhdojmë të kemi një bashkëpunim të mirëfilltë me të gjithë konsumatorët tanë.

Së bashku, jemi të lumtur!
Al Trade Center
28 Nëntor, 2018