Përfundoi aktiviteti për dhurimin e gjakut, i cili u organizua sot nga Al Trade Center

Përfundoi aktiviteti për dhurimin e gjakut, i cili u organizua sot nga Al Trade Center së bashku me ekipën e Transfuzionit të Gjakut-QKUK, ku u organizua për nderë të ditës së Pavarësisë 🇽🇰 17 Shkurtit, e që mblodhi shume vullnetar.

Tashmë veçse traditë ky aktivitet u përcjell përsëri me sloganin BËHU HERO, DHURO GJAK QË DIKUSH TË JETOJ MË GJATË, ku edhe këtë vit Al Trade Center inkurajoj edhe më shumë njerëz që të dhurojnë gjak vullnetarisht me fokus që të ketë ndikime pozitive në shoqëri.

Al Trade Center falënderon të gjithë vullnetarët që ishin të pranishëm, dhe ekipën e @Transfuzionit të Gjakut-QKUK për kontributin e tyre!

Së bashku jemi të lumtur!